Röplabda

2019.05.08. 17:25

Váltva meccseltek a fiúknál és a lányoknál

A szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium mindkét csapata kivívta a részvételi jogot a húszcsapatos országos B kategóriás diákolimpiai döntőre, amelynek Debrecen adott otthont. A sorsolás szeszélye folytán a vajdásoknak egy időben kellett játszaniuk a csoportmérkőzéseket, ezért Csilik Attila és segítője, Németh Judit váltva meccselt a fiúknál és a lányoknál. A fiúk négy győzelem mellett két vereséggel a kilencedik helyen végeztek.

G. P.

A vajdás csapat tagjai: Szabó Zoltán, Gruner Benedek, Domján Balázs, Tóth Norbert, Bánfi Péter, Egri Gergő, Mulholland Alexander, Radics Attila, Brachna Balázs, Kiri Máté, Kiss Márton, Tóth Etele. Felkészítő: Csilik Attila.

A lányok a tavalyi harmadik Pécs, az idei harmadik Veszprém és a hazai Svetits gimnázium csapataival kerültek össze a csoportban, ahol végül negyedikek lettek. A csoportok 4. helyezettjeinek csatáját viszont már sikerült hozniuk a vajdásoknak, és a 13. helyen zártak.

A vajdás csapat tagjai: Krátki Tamara, Pribelszki Zsófia, Csernik Pálma, Toman Viktória, Terhes Anna, Gyekiczki Fanni, Kugyela Szabina, Blaskó Boglárka, Orovecz Odett, Pető Antónia. Felkészítő: Csilik Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában