Labdarúgás

2019.05.06. 15:43

Jelentés a sérültek állapotáról

A vasárnapi Békéscsaba 1912 Előre–Soroksár NB II-es bajnoki mérkőzésen a 31. percben szerencsétlenül ütközött Ribánszki László, a lila-fehérek harmincötödik évében járó kapusa, és a békéscsabaiak huszonöt éves középpályása, Király Patrik.

V. L.

A két labdarúgó sérülések komolynak bizonyultak, hiszen mindkét játékost kórházba szállították. Király Patrik agyrázkódást szenvedett az elsődleges orvosi diagnózis szerint, és az arcán kisebb műtétet hajtottak végre.

Ribánszki László többszörös arckoponya törést, és agyrázkódást szenvedett. A klubtól kapott hétfői tájékoztatás szerint a Békéscsabán elvégzett vizsgálatok után, szerdán vagy csütörtökön a kapuvédőt átszállítják a gyulai Pándy Kálmán Kórházba, ahol további vizsgálatok várnak rá.

Az Előre labdarúgók összetartását jól mutatja, hogy a vasárnapi 5–3-as vereséggel zárult bajnoki mérkőzés után a kórházba siettek, hogy egy emberként társaik mellett legyenek a nehéz pillanatokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában