Asztalitenisz

2019.05.05. 16:34

Dr. Szombati Zoltánra emlékeztek Békésen

A Békés megyei Asztalitenisz Szövetség, és a Békési TE vasárnap Békésen rendezte meg a dr. Szombati Zoltán emlékversenyt, amelyen huszonnyolcan álltak asztalhoz. Balogh József, a Békési TE szakosztályvezetője méltatta a verseny névadóját, aki sportolóként és edzőként is sokat tett a békési, és a Békés megyei asztaliteniszsportért.

Férfi egyéni: 1. Vajda Viktor (HED-LAND Mezőberényi SE), 2. Kiss Dániel (HED-LAND Mezőberényi SE), 3. Szabó Krisztián (HED-LAND Mezőberényi SE) és Styr György (Gyulai AK). Vigaszág: 1. Zahorán Kristóf (Békési TE), 2. Vizsnyai Dávid (Békéscsabai ASE), 3. Bartyik Endre (Békéscsaba) és Balázs Csaba (Gyomaendrőd).

Női egyéni: 1. Mátyási Henrietta (Békési TE), 2. Molnárné Boros Márta (Békési TE), 3. Poór Szilvia (Békéscsaba).

Férfi páros: 1. Szabó Krisztián, Vajda Viktor (HED-LAND Mezőberényi SE), 2. Szűcs Sándor, Tarkó Áron (Békési TE), 3. Dihel Mihály, Styr György (Gyulai AK) és Csabai Dániel, Vizsnyai Dávid (Békéscsabai ASE).

Vegyes páros: 1. Sarkadi Árpád, Mátyási Henrietta (Gyulai AK, Békési TE), 2. Czebe Gyula, Molnárné Boros Márta (Békési TE), 3. Zahorán Kristóf, Poór Szilvia (Békési TE, Békéscsaba).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában