Kézilabda

2019.02.07. 15:34

Újvárosban kupameccsen a lila-fehérek

A női Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért lép pályára pénteken 18 órakor Dunaújvárosban az NB I-es E.Ubility Group Békéscsabai Előre NKSE együttese.

Kézilabda NB I Békéscsabai Előre NKSE-Budaörs

Fotó: Imre György

A lila-fehérek legutóbb a bajnokságban jó játékkal tízgólos győzelmet arattak Budaörsön. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata is kitett magáért az NB I-ben, hazai pályán 35–29-re győzte le a tabellán előtte álló Vác együttesét.

Az újvárosiaknál Csapó Kyra remekül védett, a balkezes átlövő, Szekerczés Luca kilenc gólt lőtt, a fiatal átlövő Ferenczy Fruzsina hatszor, míg a válogatott balszélső, Kazai Anita ötször volt eredményes. A békéscsabai lányok fegyelmezett játékkal, határozott védekezéssel, jó helyzet kihasználással szoros mérkőzést játszhatnak a péntek este.

A dunaújvárosi együttesben több korábbi csabai játékos szerepel, így Cifra Anita és Dombi Luca, míg Molnár Beatrix hat évvel ezelőtt középiskolásként került Orosházáról a dunaújvárosi akadémiára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában