Labdarúgás

2019.01.23. 08:51

Már javában alapoznak a gádorosi labdarúgók

A közelmúltban munkához látott a Gádoros SE csapata. A megyei II. osztály Déli csoportjának második helyezettje heti négy foglalkozással várja a március 3-i bajnoki rajtot Kormányos Antal edző irányításával.

G. P.

A munka keddi napokon teremben, péntekenként műfüvön zajlik, a szerda és a szombat pedig az edzőmeccsekről szól majd, de lesz olyan hétvége is a következő időszakban, amikor dupláznak a kék-fehérek. A tervek szerint a tavaszi bajnoki rajtig több mint húsz közös foglalkozás áll a játékosok rendelkezésére ahhoz, hogy kondi tekintetében minél jobb állapotba kerüljenek, és csapatként is megfelelően funkcionáljanak.

A gádorosiak játékosa támadást vezet /Fotó: Bohus Krisztián/

A keret hátsó alakzatába három friss ember kerülhet. Az Öttömösről érkező Posta István (28) a védelem belsejében, a Szőregről visszatérő Máriás Péter (24) a bal, míg a játékot újrakezdő Szokolai Zsolt (22) a jobb oldalon kerülhet bevetésre. Mellettük fél év után ismét gádorosi szerelést ölt Jámborcsik Erik (27), aki ősszel az OMTK-Rákócziban szerepelt. A transzferek még nincsenek véglegesítve, de az elvi egyezség már megszületett, mint ahogyan szó van egy rutinos, sok nagy csatát megjárt középpályás csatlakozásáról is. További erősítést jelent, hogy Nagy Dávid (32) külföldi munkavállalása idő előtt ért véget, így a házi gólkirály együtt alapozik a társakkal, Kiss Lászlóra (29) viszont csak áprilistól számíthatnak, hiszen március 31-ig szerződés köti a távoli munkahelyére.

A távozási oldalon fixnek tűnik, hogy a védő Szabó Ferenc (23) a Jász-Nagykun-Szolnok megyei második vonalban érdekelt Kunszentmártonba teszi át a székhelyét, a középpályás Dernovics Tamás (23) pedig hazatér Békésszentandrásra. A gádorosiaknál két-három labdarúgó sorsa még nem teljesen kiforrott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában