Kézilabda

2019.01.14. 15:18

Báloztak az orosházi kézilabdázók

Orosháza két kézilabda egyesülete közül ebben az évben az Orosházi NKC rendezte meg a hagyományos 8. Jótékonysági Kézilabda Bált.

G. P.

Az Eötvös-csarnok küzdőterét mintegy 600 vendég népesítette be a hétvégén. A bált Dancsó Attila az Orosházi NKC elnöke nyitotta meg, majd Dávid Zoltán polgármester üdvözölte a megjelenteket és megköszönte az ONKC-ban és az Orosházi Férfi KSE-ben dolgozók, valamint a szülők, támogatók és a szurkolók segítségét.

Ahogy korábban, úgy most is díjazták az arra érdemeseket, az Orosházi Kézilabda Baráti Kör az ifjú tehetségek közül Kovács Zita és Szabó Máté játékát, erőfeszítéseit ismerte el. A díjakat Benkő József és Czékmán János adta át. Az idei életmű díjat a több, mint 50 éve a sportágban dolgozó Mikus Istvánnak ítélte a baráti kör, aki miután megköszönte a rangos elismerést, elmondta, hogy az élete során eddig kapott díjak között is a mostani a főhelyre kerül.

Szokás a bál történetében, hogy a két klub egy-egy kiemelkedő sportolója a Békés Megyei Közgyűlés elismerését veheti át a bálon. Zalai Mihály, a megyegyűlés elnöke Hatala Virágnak és Héjja Ádámnak nyújtotta át az ajándékcsomagot. Zalai Mihály megjegyezte, hogy a két egyesületben dolgozóknak köszönhető, hogy Békésben Orosháza lehet a sportág fellegvára, ahol mintegy hétszáz gyerek választja a sportolást.

A hivatalos rész végeztével következhetett a finom és bőséges vacsora, majd Gógán Norbert zenéje nyomán perdülhettek táncra a bálozók. Az éjszaka folyamán tartották meg a tombolasorsolást, melynek bevételét ebben az évben is jótékony célra ajánlja fel a két klub, hogy mire, azt később határozzák meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában