Labdarúgás

2018.11.09. 15:33

Soroksáron lépnek pályára a lila-fehérek

Az NB II.-es bajnokság tizenhetedik fordulójában vasárnap 13.30 órakor a tabella harmadik helyén álló, 31 pontos Békéscsaba 1912 Előre együttese a Lipcsei Péter által irányított hetedik helyezett Soroksár vendége lesz. A fővárosiak hét közben két góllal kikaptak az ETO FC Győrtől.

V. L.

Boér Gábor, a lila-fehérek vezetőedzője így fogalmazott az esélyekről: – A csoport egyik legegységesebb csapatához látogatunk, amelyben rutinos labdarúgók, és ügyes fiatalok szerepelnek. Jó játékot produkálnak, így nem lesz könnyű dolgunk a fővárosban, de szeretnénk elhozni a három pontot Soroksárról. Hétközben a Dorog ellen elszántan küzdöttek a fiúk, aminek meg is lett az eredménye. Nálunk továbbra is sok a sérült, a legutóbbi kerethez az eltiltását letöltő Szalai csatlakozott.

Az Előrének sok lesz a hiányzója vasárnap. Továbbra is sérüléssel bajlódik Pilán Márkó, Ilyés Tamás, Tóth Dániel, Gránicz Patrik.

A Soroksár legjobb góllövője a 19 éves Kundrák Norbert, aki nyolc gólt szerzett, az NB I-et megjárt Orosz Márk négy gólnál jár. A csapat erőssége a válogatottban is szerepelt, korábbi Fradi játékos, Gyömbér Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában