kick-box

2018.11.24. 11:57

Opauszki és Puravecz bronzérmes az Eb-n

A maribori Európa-bajnokság csütörtöki napján a tatamin eldőlt, kik szerepelhetnek a döntőkben.

V. L.

A 89 kg-ban szereplő csabai Opauszki Dávid kikapott olasz ellenfelétől, így bronzérmes lett. A csabai harcos Roberto Guidicci ellen nem érezte a küzdelmet, így az olasz fiú megérdemelten nyert.

Opauszki Dávid a mérkőzés után: – Erősebbnek és rutinosabbnak bizonyult az olasz nálam. A meccs alatt végig jól éreztem magam, sikerült a maximumot nyújtanom. A válogatott edzőkkel átbeszéltük a meccset, levontuk a következtéseket. Hazaérünk, akkor folytatódik a munka, hogy a következő versenyen még többet tudjak nyújtani.

Beküldött felvétel

Opauszki Dávid Bálint Zoltán tavalyi vébé-bronza után a második versenyző, aki az egykori ovis csoportból, Hankó Kati ,,nénitől” indulva, a felnőtt válogatott tagjaként szerzett érmet az év legfontosabb versenyén, edzője, Debreczeni Dezső hosszas szakmai munkájának eredményeként.

A pusztakezes „HARD” formagyakorlat versenyszámban az orosházi Contact SE versenyző-edzője, Puravecz Péter megismételte két évvel ezelőtti, macedóniai, szkopjei Európa-bajnoki szereplését, és ismét harmadik lett. Békés megye harcművészei így két bronzéremmel térhettek haza az Eb-ről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában