BRSE

2018.11.03. 11:07

Lefixálták az időpontokat

A Swietelsky-Békéscsabai RSE több mérkőzésének vált biztossá az időpontja.

G. P.

Mint azt korábban is tudni lehetett, a csapat a nyolcaddöntőben csatlakozik be a hazai kupasorozat küzdelmeibe. November 6-án Székesfehérvárra utazik a BRSE, ahol 19 órás kezdéssel vívnak meg a MÁV Előre SC együttesével. A párharc érdekessége, hogy anya-lánya küzdelemnek is szemtanúja lehet a közönség, hiszen a fehérváriak vezetőedzője az a Fésüs Irén, aki a BRSE csapatkapitánya, Tálas Zsuzsannának az édesanyja.

A Bajnokok Ligájától való búcsú után a kék-fehér mezes együttes a második számú sorozatban, a CEV Kupában folytatja a nemzetközi szereplését. A legjobb 32-ben, az ukrán Himik Juzsnij ellen kezdi a sorozatot. A párharc első mérkőzését Ukrajnában, november 27-én magyar idő szerint 17 órás kezdéssel rendezik meg. A visszavágó időpontja jelen állás szerint: 2018. december 5., 18 óra. A helyszín pedig a békéscsabai városi sportcsarnok.

A Közép-Európai Liga-sorozatban is tisztult a kép, hiszen a szeptember végéről elhalasztott Maribor elleni mérkőzésnek is új időpontot találtak a felek. A BRSE november 14-én 18 órától fogadja a szlovén csapatot, Békéscsabán.

Egy másik MEVZA Cup mérkőzés időpontja is hivatalossá vált, november 21-én Szlovéniába utazik a címvédő, ahol 20 órás kezdéssel a Calcit Kamnik csapata ellen fognak pályára lépni Molcsányi Ritáék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában