Labdarúgás

2018.11.17. 18:38

Gól nélküli döntetlent ért el a Füzesgyarmat

Döntetlennel ért véget az FC Tiszaújváros–Füzesgyarmati SK mérkőzés.

V. L.

FC Tiszaújváros–Füzesgyarmati SK 0–0

Labdarúgás NB III.-as-mérkőzés. Tiszaújváros, 100 néző. V.: Horváth M. Tiszaújváros: Tóth Cs. – Molnár M. (Kertész), Papp F., Fodor, Illés – Bussy, Burics – Dajka, Hussein (Faggyas), Pap Zs. – Nagy D. Edző: Gerliczki Máté. Füzesgyarmat: Fildan – Kinczel, Vincze Á. (Nagy T.), Toca, Pataki – Achim – Prasler (Lukács), Kis Sz., Villand, Székely – Pölöskei (Styecz). Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Hullámzó játék jellemezte az egész mérkőzést. Hol az egyik, hol a másik fél kapta el a fonalat, enyhe mezőnyfölényt kialakítva, de ekkor sem igazán tudták a másik védelmét zavarba hozni.

A második félidőben akadt egy vitatható kezezés a hazai 16-oson belül, amiért a vendégek büntetőt reklamáltak, de a takarásban lévő játékvezető a házigazdák nagy szerencséjére nem látta az esetet.

Összességében kiegyenlített játék folyt, a végig szervezett füzesgyarmatiak valamivel többet kezdeményeztek, de ezen a napon nem volt meg a győzelem megszerzéséhez szükséges plusz.

Jó: Fodor, Papp F., Illés, Burics, ill. Toca, Achim, Kis Sz., Villand.

A döntetlennel a gyarmatiak a negyedik helyen zárták az őszt, a jövő vasárnap még a tavaszi előrehozott fordulóval zárul az idei szezon.

Gerliczki Máté: – A múlt heti vereség után stabilabbá kellett tennünk a csapatjátékunkat, amit az ellenfél helyzet nélküli játéka igazolt. Ugyanakkor nagy helyzetünk nekünk sem volt, csak néhány lehetőségünk, ezért a döntetlen reális.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában