torna

2018.11.15. 14:58

A serdülőkorú Sándor is a csapatban

A női tornászok Mesterfokú bajnokságával együtt rendezik meg a női szuper csapatbajnokság második fordulóját, e mellett átadják a Kanyó Éva-díjat is.

G. P.

A háromnapos megmérettetésre Győrben, az Olimpiai Sportparkban kerül sor, ez lesz a felnőtt tornászok idei utolsó hazai versenye. A csébé pénteken 15 órakor kezdődik, melyen a bajnokok mellett a Mesterfokú egyéni összetett bajnokát is kihirdetik.

A szuper csapatbajnokság 1. fordulójában a legjobban a Postás SE „A” csapata teljesített, a 2. helyen a Dunaferr SE, a harmadikon pedig a TC Békéscsaba végzett. A viharsarki egyesület a két felnőttkorú Makra Noémi, Szabó Mónika, az ifista Szujó Hanna és Purguly Zsuzsanna Kíra, valamint a serdülő Sándor Roxána Lili összeállítású csapattal készül.

A lányokat Zsilinszki Tünde és Petrovszki Pál edzők készítették fel. Egyéniben Makra Noémi és Szujó Hanna egyaránt több szeren esélyes a döntőbe jutásra. A viadal szabályai szerint klubonként legalább egy felnőtt versenyzőnek szerepelnie kell, egyébként a serdülőkig bárki alkothatja az ötfős csapatot, ahol szerenként mindig a legjobb három eredménye számít.

A Mesterfokú bajnokság szerenkénti döntői szombaton és vasárnap is délelőtt 11 órától kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában