Labdarúgás

2018.10.28. 18:04

Megérdemelt füzesgyarmati győzelem 

Magabiztos hazai győzelemmel folytatta szereplését a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata, amely a bajnokság 12. fordulójában az újonc Sajóbábony ellen győztek három gólos különbséggel.

V. L.

Füzesgyarmati SK–Sajóbábony VSE 3–0 (2–0)

NB III.-as-mérkőzés. Füzesgyarmat, 150 néző. V.: Jakab Á. Füzesgyarmat: Fildan – Vincze Á., Raducu, Toca – Achim, Villand, Kis Sz., Pataki (Szilágyi) – Székely, Pölöskei (Prasler), Balogh A. (Styecz). Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

A vendégek a viharos erejű szél támogatásával bátran kezdtek, két-három alkalommal el is jutottak a gyarmati kapu előterébe. Hamarjában átvette azonban a kezdeményezést a hazai együttes, amely térfelére szorította a Sajóbábonyt. A 28. percben Raducu fejesét hárította a kapus, de a lecsorgó labdát a kapu torkában álló Toca a léc alá vágta, 1–0. A 34. percben Székelyt megrúgták a 16-oson belül, 11-es. A jogos büntetőt Kis Szabolcs a kapu jobb alsó sarkába lőtte, 2–0.

A szünet után 9 mezőnyjátékossal védekeztek a vendégek. A meccs hajrájában egy kontra végén Székely lábát húzta el a hálóőr, amiért újabb büntető járt. Kis Szabolcs második próbálkozását nagy bravúrral mentette Jakab. Az i-re a pontot Székely tette fel a 90. percben, egy csel után a 16-osról parádés lövést zúdított a kapuba, a labda a kapufáról vágódott az ellenkező sarokba, 3–0.

G.: Toca, a 28., Kis Sz. (11-esből) a 34., Székely, a 90. percben. Jó: Achim, Székely, Villand, Pataki, ill. Jakab (a mezőny legjobbja), Balogh D., Tátrai, Tucsa.

Boros Tibor: – Elfogadom azt, hogy a játékosaink, és nézőink számára az ellenfél által tanúsított verbális és fizikai agresszió nehezen volt emészthető, ennek ellenére azt mondom, hogy az ő helyzetükben ez a fajta hozzáállás elfogadható, de azért a játékban mutatkozott különbség.

További eredmények:

Diósgyőr II.–Jászberény 0–3, Szolnok–ESMTK 0–0, DEAC–Cigánd 1–0, Eger–Tállya 0–0, Gyöngyös–Salgótarján 3–0, Sényő–Putnok 2–3, Nyírbátor–Tiszaújváros 0–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában