labdarúgás megyei I. osztály

2018.09.12. 19:49

Nem veretlen már a szarvasi csapat

A Szarvasi FC a Vésztői SE csapatával mérte össze tudását.

G. P.

Szarvasi FC–Vésztői SE 0–2 (0–2)

Labdarúgás Megyei I. osztályú bajnoki mérkőzés. A 7. fordulóból előrehozott találkozó. Szarvas, 300 néző. V.: Modes. Szarvas: Lévai – Viszkok, Takács (Szikora), Kiri B., Murvai – Bakró, Zima (Moldván) – Farkas N. (Medvegy), Kriska, Sztojka – Piti. Edző: Rétes Pál. Vésztő: Kapusi – Hoffmann, Bányai, Farkas F., Bessenyei – Horváth D. (Szabó S.), Tóth K., Gedó, Tokaji – Kardos (Kordó), Benyó. Edző: Zsiros György. Kevesen hitték, hogy az eddig nyeretlen vésztőiek éppen a még veretlen Szarvas otthonában táltosodnak meg, nos, az első félidőben lőtt két góllal el is döntötték a három pont sorsát. Kiállítva: Kriska (szövegért) a 87. percben. G.: Benyó a 14., Kardos a 42. percben. Jó: Viszkok, ill. az egész csapat.

Rétes Pál: – A mérkőzés elején kimaradtak a lehetőségeink, ezután óriási hibákat követtünk el, védekezésben néhányan gyengébb teljesítményt nyújtottak. Sajnos ez túl sok volt, amit már nem tudtuk kompenzálni.

Zsiros György: – Fegyelmezett játék, sok jó teljesítmény, aki nem látta, csak annak volt meglepetés. R. G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában