kézilabda

2018.08.18. 14:46

Idegenben győztek a békési férfiak

Első győztes felkészülési mérkőzésén van túl a Békés-Drén KC NB I. B-s férfi kézilabdacsapata. A viharsarkiak az élvonalból most búcsúzott Vác otthonában léptek pályára, és a meccs középső harmadában mutatott eredményes játékkal meg is nyertek.

V. L.

Váci KSE–Békés-Drén KC 28–31 (12–14)

Felkészülési férfi-mérkőzés. Vác, 100 néző. V.: Földesi, Halász. Békés: Pajkó – Csuka 6, Hajdu 3, Morva, Gazsó, Oláh G. 4, Gidai 9. Cs.: Domokos, (kapus), Sebestyén, Székely 2, Gál 3, Martonosi 3, Fedor, Bátki 1, Kecskés, Kis R., Dénes. Edző: Papp Bálint. A Vác legjobb góldobója: Vojinovics 6.

Kiállítások: 12, ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 0.

A Skaliczki László által felkészített Vác otthonában játszotta újabb felkészülési mérkőzését a békési együttes. A mérkőzés elején rendre a hazaiak vezettek, a vendégeket azonban nem sikerült leszakítaniuk. Olyannyira szívósan játszott Papp Bálint alakulata, hogy a félidő hajrájában a vezetést is átvette.

Szünet után három békési gól következett, a biztos vezetést a játékrész közepére még növelni is tudták a vendégek (45. p.: 17–24). A Vác egy jó szériát produkált, ezzel visszajött a meccsbe, de a végjáték a békésieké volt, akik így stabilan hozták a meccset.

Papp Bálint: – Jó erőkből álló csapat otthonában arattunk értékes győzelmet. Reményeink szerint ez a siker megadja a lendületet a fiúknak a megkezdett munka folytatásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában