labdarúgás megyei III. osztály

2018.08.27. 12:54

Győzött az új Méhkerék

Sok volt a hétközi kupamérkőzés a gerlai csapatnak.

G. P.

Gerlai SE–Köröstarcsa KSK 1–12 (1–4)

Labdarúgás Megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés. Északi csoport. Gerla. V.: Szatai. G.: Varga P., ill. Gyebnár I. 4, Mészáros, Keresztesi 2-2, Kántor L., Tóth I., Agárdi, Gyebnár A. (öngól). Köröstarcsai jók: Kántor M., Farkas, Mészáros, Keresztesi, Gyebnár I.

Kiss Gábor: – A hétközi kupameccs után nem ilyen játékra számítottam. Krcsmárik Tibor: – Rossz időben, rossz pályán magabiztosan nyertünk.

Kamuti SK–Dévaványai SE II. 1–2 (0–0)

Kamut, 50 néző. V.: Révész. G.: Juhász, ill. Pálfi (11-esből), Furka. Jó: Szabó I., Juhász, Knapp, Zsibrita, ill. Diós, Molnár J., Nyíri J.

Szűcs Mátyás, Kamut elnöke: – A második félidőben a vendégek akarata érvényesült, de „felsőbb” segítség nélkül nem mentek volna vele semmire. Tagai Attila: – A mai mérkőzésen végig bíztunk a győzelemben és ez, még ha az utolsó percekben is, de realizálódott, mert mindent megtettünk a sikerért.

Méhkeréki SE–Kötegyáni FC 3–2 (2–1)

Méhkerék, 200 néző. V.: Petrovszki. G.: Csíkos 2, Rácz Cs., ill. Farkas K., Erdei. Jó: Csíkos, Puiu, Ruzsa L., Patkás, ill. Kovács Z., Szűcs, Berke, Erdei.

Maghiar Teodor: – Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal viszont nem teljesen. Igyekszünk a jövőben javítani a hibákon. Ne felejtsük el, hogy teljesen új csapat vagyunk és össze kell érnünk még, ezért kis időt és türelmet kérünk a szurkolóinktól. Az volt a cél, hogy győzelemmel kezdjük a bajnokságot és ez így is történt. Balogh Csaba: – Jó iramú mérkőzésen a második félidőben a kidolgozott helyzeteink alapján megérdemeltük volna az egyik pontot. Elismerésem a hazaiaknak.

Az Atletico Békéscsaba–Zsadányi KSE mérkőzést októberre halasztották.

Szabadnapos: Kardos-Örménykút KSK.

Medgyesbodzás-Gábortelepi SE–Nagybánhegyesi RSE 8–0 (5–0)

Déli csoport. Medgyesbodzás, 70 néző. V.: Kis P. G.: Tóth G., Szalma Á., Szalma Z. 2-2, Deák A., Nagy Zs. Jó: az egész csapat, ill. Béres, Sramkó, Pilinszki.

Mazán Zoltán: – A kupamérkőzésen mutatott jó formát átmentve végig mi irányítottunk és magabiztos győzelmet arattunk a sportszerű Nagybánhegyes ellen. Dán István: –Elismerésem a csapatomnak a küzdésért.

Kaszaper FC–Végegyházi SE 4–2 (0–1)

Kaszaper, 50 néző. V.: Boda. G.: Divinyi, Fazekas (11-esből), Pónya, Szűcs, ill. Halász, Földi. Jó: Karkus, Fazekas, Béres, Garamvölgyi, Divinyi, ill. Varga, Németh, Földi, Racs.

Sipos Károly: – Az első félidőt átaludtuk, a másodikban mutattuk meg az igazi arcunkat. Hálás vagyok a fiúknak ezért a számomra fontos győzelemért. Kintner János: – A kihagyott helyzeteinkért súlyos árat fizettünk. Ezt a játékot még midig gólra játsszák. Keresztes István

Mezőhegyesi SE II.–Telekgerendási SC 3–0 (1–0)

Mezőhegyes, 100 néző. V.: Bozó. G.: Rotár, Lugasi M., Faragó. Jó: Lugasi M., Lipták M., Faragó, Rácz, ill. Jámbor, Zsibrita, Brhlik.

Mákos Árpád: – Szimpatikus ellenféllel szemben megérdemelten nyertünk. Ránkli Ferenc: – Jól küzdöttünk, de sajnos a második félidőben elfáradtunk a magasabb szinten játszó hazaiak ellen. Perlaki János

Dombegyház NSE–Békéssámsoni SK 2–2 (2–2)

Dombegyház, 50 néző. V.: Tóth I. G.: Simon 2, ill. Godó F., Moszheim. Jó: Denucz, Simon, Nagy T., Mucsi P., ill. Fazekas, Farkas, Abonyi Á.

Nemczov Róbert: – Egy pici összpontosítás hiányzott a játékunkból, de egy jó mérkőzésen igazságos eredmény született. Kerekes Csaba: – Mindkét csapatnak volt lehetősége. Az eredményt reálisnak tartom. N. R.

Szabadnapos: OMTK-Rákóczi.

Még több labdarúgásról ide kattintva olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában