labdarúgás

2018.06.10. 16:31

Sebi papa most is irányította a csapatot

Negyvenhárom év után a csabai Kner-pályán találkoztak a fürjesi Honvéd Zalka SE labdarúgói szombaton.

Ny.L.

Sebestyén János tréner most is irányította csapatot, de már nem a pályán, hanem a birkapörköltes bogrács mellett és az ülésrendnél. Sebi papa jelszavát mindegyik játékos skandálta: „Győzünk vagy meghalunk!” Rendszerint nyertek, és erre emlékezve a „Szép volt fiúk!” elismerésben részesültek az edzőtől a gárda tagjai.

Beküldött fotók

– Sikereinket a csapategységnek, a fegyelemnek, a játéktudásnak és a győzni akarásnak köszönhettük – hangsúlyozta Sebestyén János. – Már nagyapaként jöttek a fiúk a találkozóra, de egy-egy mérkőzés felelevenítésénél a szemükben a fény ugyanúgy csillogott, mint 43 éve. A játékosoknak a hadseregben sorkatonaként eltöltött két év a múlt, de a futballnak köszönhetően nem úgy kezelik, hogy mögöttük van, hanem bennük él a mai napig.

Kunstár János elmondta, Ecker Józseffel a kapuban, Jakabbal, Uhrinnal, Lászlóval a hátvédsorban előfordult, hogy a megye II-ben 16 mérkőzésen összesen öt gólt kaptak, a csatárok pedig 95-öt lőttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában