tenisz

2018.06.12. 18:19

Átadták a két új pályát

Nem jutott a selejtezőből a főtáblára magyar teniszező a Gyula Open 25 ezer dollár összdíjazású profi viadalon. A hétfői versenynapra egyedül talpon maradó Zeljenka Martin 6:2, 6:1-re kikapott a macedón Gorazd Srbljaktól.

G.P.

A versenyt a főtáblán elkezdő magyarok közül Borsos Gábor azonnal búcsúzott, nem bírt a cseh Vit Koprovával (6:7, 3:6).

Párosban két magyar duó is sikerrel kezdte meg a küzdelmeket. A Kéki Márk, Marozsán Fábián kettős két 6:1-es játszmában, könnyedén verte ki az első helyen kiemelt argentin párost. Gödry Levente és Nagy Péter egy brazil duóval került össze és itt már szorosabb, két 6:4-es szett döntött – a magyarok javára.

A keddi egyéni főtáblás mérkőzéseken Gödry Levente az osztrák Pascal Brunnerrel csapott össze, de 0:6, 7:5, 1:6-ra kikapott, így elbúcsúzott a versenytől. Továbbjutott viszont a 3. helyen kiemelt brazil Oscar Jose Gutierrez, aki a montenegrói Ljubomir Celebicet verte három játszmában. A második helyen kiemelt osztrák Lenny Hampel csak nagy nehezen tudta legyűrni az ukrán Olekszij Kolisnyikovot (4:6, 6:4, 6:4).

Hétfőn került sor a Gyula Open ünnepélyes megnyitójára, melyen átadták a TSZSK Gyula két új, esztétikus, korszerű teniszpályáját is. Az eseményen jelen volt dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere, Kuhárszky Zoltán, volt Davis Kupa kapitány és Vincze Béla, a Tenisz Szabadidősport SK Gyula elnöke és Kovács Zoltán, a Gyula Open versenyigazgatója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában