Csorvás

2024.07.09. 09:40

Dobi Renáta érdemelte ki Csorváson a Tehetség-díjat

A Herczeg Tamás országgyűlési képviselő által alapított Tehetség-díjat és a vele járó pénzjutalmat Dobi Renátának Baráth Lajos polgármester úrral közösen édesanyja jelenlétében adta át a térség országgyűlési képviselője a minap a csorvási polgármesteri hivatalban.

Gajdács Pál

Az átadáson Herczeg Tamás (balra), Dobi Renáta, a díjazott édesanyja és Baráth Lajos polgármester

Forrás: Forrás: Herczeg Tamás/Facebook

– Renáta egy céltudatos diák, aki már most az egyetemi továbbtanulását tervezi – írta közösségi oldalán Herczeg Tamás. – Aktívan részt vett különböző tanulmányi versenyeken, és a kézilabdában is kiválóan teljesít, számos versenyen képviselte iskoláját. Érdeklődése a természettudományok és a társadalomtudományok iránt egyaránt kiterjed, és sokoldalú tudását több területen is hasznosítja. Szorgalma példaértékű, minden rábízott feladatot igényesen elvégez.

Ennek elismeréseként idén a Csorvási Gulyás Mihály Általános Iskola nevelőtestülete neki ítélte a díjat. Renáta a tanulmányait a Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban folytatja.

Herczeg Tamás és Baráth Lajos is egyaránt gratulált a díjhoz Renátának és édesanyjának is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!