Csorvás

2024.06.27. 11:23

Városvezető és háziorvos is a színpadon Csorváson

Különleges színházi attrakcióra készülnek a városban, Mesteremberek címmel zenés-táncos előadásra kerül sor egy részben pénteken 21 órától a Művelődési Ház melletti parkban.

Gajdács Pál

A Mesteremberek szereplői

Fotó: Fotó: Csorvás Város Önkormányzata

Az angol íróóriás, William Shakespeare: Szentivánéji álom című műve alapján készült átiratot a Csorvási Amatőr Színjátszók mutatják be a szerkesztő B. Imre Julianna rendezésében. A főbb szerepekben: Theseust, Athén fejedelmét Orovecz Attila, Hippolytát, az amazonok királynőjét, Theseus jegyesét Lednej Edit, Philostratust, Theseus ceremóniamesterét pedig a város díszpolgára, Dohányos András alakítja. A mesterembereket, az urakat és a szolgálókat Csorváson jól ismerhetik, hiszen többek között színre lép a polgármester (Baráth Lajos, az alpolgármester asszony (Vereskáné Salla Valéria), a helyi iskola intézményvezetője (Piros Ildikó), a háziorvos (dr. Szénási Levente), de a Csorvási Sport Klub elnöke (Seres Péter) is és még sokan mások, akik már hetek óta nagy lelkesedéssel próbálnak.

A Mesteremberek című előadást a 20 órakor kezdődő Szent Iván-éji program keretein belül ingyenesen tekinthetik meg a település lakói.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!