Elismerés

2024.06.17. 09:42

A Magna Cum Laude lett az év együttese

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat a közelmúltban, a Békés vármegyei, gyulai kötődésű Magna Cum Laude lett az év együttese. Freddie lett az év férfi előadója, Gubik Petra az év női előadója, a Magna Cum Laude pedig az év együttese. A közmédia évről évre könnyűzenei díjátadón ismeri el a műfaj meghatározó szereplőit és feltörekvő tehetségeit.

Papp Gábor

Dr. Görgényi Ernő (balról a harmadik) a Magna Cum Laude tagjaival. Forrás: Facebook/dr. Görgényi Ernő oldala

A Magna Cum Laude elismeréshez Facebook-oldalán gratulált dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere is.

„Szívből gratulálok városunk legismertebb és legnépszerűbb zenekarának a közelmúltban átvett Petőfi Zenei Díjhoz! Nagyon köszönjük azt a sok felejthetetlen koncertet, amivel szülővárosuk közönségét is megajándékozták az elmúlt 25 év során!” A polgármester az elismerés kapcsán egy 2017-ben, a Gyulai Pálinkafesztiválon készül közös fotót is posztolt a zenakarral.

Mint írta, a Magna Cum Laude számára mindig a közönség volt az első, aminek kapcsán Kara Misa, a csapat frontember díjátadó kapcsán adott interjújából is idézett.

25 éve működünk, és egy hűséges, masszív közönség kísér bennünket ezen az úton. Ahogy A kis herceg is mondja, ha megszelídítettük a rókát, akkor felelősséggel is tartozunk iránta, ezért nekünk a rajongóink az elsők. Nagyon hálásak vagyunk, hogy megkaptuk Az év együttese elismerést, de a díjátadáson egy barátunk, Galler András Indián képviselt bennünket, mert nem szerettünk volna csalódást okozni azoknak, akik jegyet váltottak a június 8-i Magna Cum Laude koncertre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!