Szemezgető

2024.04.07. 20:43

Megmutatták magukat a tehetségek, elsőként Kovácsházán

Megmutathatják magukat a tehetségek Dél-Békésben. A nagy múltú tehetségkutató, a Mutasd Magad Dél-Békés! első rendezvényének helyszíne Mezőkovácsháza volt szombaton.

Csete Ilona

A Kalocsa Róza Művelődési Központban 15 produkcióval vette kezdetét az amatőr művészeti produkciókat bemutató rendezvénysorozat. A zsűri (Demény Lajosné zenepedagógus, Strifler Károlyné könyvtáros és Duma Zsolt, a Duma’Színház művészeti vezetője) a bő egy órás előadássorozat után meghozta döntését – számoltak be a művelődési ház közösségi oldalán.

tehetségek, produkció, mutasd magad
Táncoltak, szavaltak, zenéltek a tehetséges fellépők Mezőkovácsházán. Fotó: Facebook

A résztvevők arany, ezüst, bronz minősítést, vagy emléklapot kaptak. A 3 arany, valamint egy ezüstminősítést kapott résztvevő meghívást kapott az április 27-ei Százszorszép gálára, amit Medgyesegyházán rendeznek. 

A rendezvénysorozat egy hét múlva Dombegyházon folytatódik, majd Mezőhegyesen lesz a harmadik szemezgető, s így alakul ki a medgyesegyházi gála teljes mezőnye.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában