Karácsonyi táncbemutató

2023.12.18. 10:02

Versenykoreográfiáikkal is lenyűgözték az orosházi közönséget – videóval

Orosházán a Candy Dance Crew táncosai lenyűgözték a közönséget. Karácsonyi táncbemutatójukon megtelt a Petőfi Művelődési Központ színházterme.

Csete Ilona

Karácsonyi évzáró bemutatójukkal nagy sikert arattak a táncosok

Fotó: Für Henrik

Nincs megállás, amilyen dinamikusak a próbateremben és a színpadon a táncosok, olyan pörögősek a mindennapjaik is. Még ezen a hétvégén is versenyen szerepeltek. De tartsunk sort!

Földesi Szandra elmesélte hírportálunknak, hogy 2023 márciusában kezdték el a versenyszezont a Dance Universumon, Soroksáron, ahol csapatban, duóban és egyéniben is indultak. Egy arany és hat ezüst minősítést kaptak. Remek kezdés!

Megmutatták, mi mindent tanultak az idei évben
Fotó: Für Henrik

– Júniusban egy tábor keretében készültünk fel az érdmihályfalvi Dance Smart Kupára, ahova egy új formációt vittünk s elhozták táncosaink a szinkron nagymesterei különdíjat. Összességében 6 kiemelt arany, 4 arany minősítéssel, 3 kupával és 4 különdíjjal zártuk a versenyt. 

A fiatalok lenyűgözték táncos produkcióikkal a közönséget Fotó: Für Henrik

– Léhner Dóri lett a legígéretesebb táncos, Kiss Tímea pedig a kategória legjobbja. Októberben a The Game Hip-Hop Competition-on vettünk részt, ahol bár dobogóra nem álltunk, részt vettünk egy fantasztikus workshopon, amit a Royal Familyből jól ismert Corbyn tartott. Ezután megkezdtük a felkészülést a karácsonyi évzáró bemutatónkra, ami már hagyomány közösségünk életében. Ilyenkor megtöltjük a művelődési központ színháztermét és bemutatjuk, mit tanultunk az idei évben. A szeptemberben csatlakozó táncosok ekkor lépnek fel velünk először. Ez jeles dátum volt idén is az életünkben: december 13. Nagyszerű hangulatban telt az este, fantasztikus volt látni, hallani, ahogy elnyerték táncosaink produkciói a közönség tetszését.

– A hétvégén megtartottuk évzáró vacsoránkat is, ahol értékeltük az idei évünket, illetve szavaztunk a vándorserlegek sorsáról. Most Léhner Dóra adta át Oláh Melindának, a nagyobbak között pedig Ilyés Amirát követte Kiss Tímea – sorolta a mozgalmas időszak néhány jeles állomását a táncosok vezetője.

De még ekkor se volt vége a 2023-as évüknek: december 17-én versenyeztek Derecskén, a Revolution Dance Cupon 11 produkcióval az orosháziak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában