A béke volt a téma

2023.12.16. 13:05

Karácsonyi felolvasóestet tartott a Körös Irodalmi Társaság Békéscsabán – galériával

A Bárka folyóirat, a Békéscsabai Jókai Színház és a Körös Irodalmi Társaság (KIT) a békéscsabai Sík Ferenc Kamaraszínházban tartotta karácsonyi felolvasóestjét pénteken.

Nyemcsok László

A Sík Ferenc Kamaraszínház adott otthont az estnek.

Fotó: Kiss Zoltán

Dr. Elek Tibor irodalomtörténész, a KIT elnöke elmondta, az elmúlt évek során számos jó hangulatú és nagy sikerű felolvasóestet rendeztek a várakozás, a szeretet, a születés, az angyal, a remény, a bizalom témákban. Az idei évzáró és egyúttal karácsonyi felolvasóest a béke jegyében és témájáról szólt. A KIT elnöksége azzal a kéréssel fordult alkotó tagjaihoz, hogy írjanak és olvassanak fel verset, rövidprózát a békéről, illetve aki nem lehet jelen, annak a művét mutassák be más előadó által.

A felhívásnak eleget tett többek között Banner Zoltán, Csillag Tamás, Dávid Péter, Farkas Wellmann Éva, Kiss László, Szil Ágnes, Szilágyi András, Józsa Péter és Szuromi Pál. Zongorán közreműködött Vozár Márton Krisztián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában