Hetvenszer Hétszer Bocsánat

2023.11.18. 11:48

Nemzeti rockot játszottak a csabai piacon

A békéscsabai piac vadonatúj részében, mondhatni átriumában lépett fel szombaton a Hetvenszer Hétszer Bocsánat.

Licska Balázs

A békéscsabai piacon koncertezett a Hetvenszer Hétszer Bocsánat. Fotó: Hetvenszer Hétszer Bocsánat

A zenekar frontembere, Kabai Gábor elmondta, hogy a piac ezen szegletét az üzemeltetők többek között koncertekkel szeretnék népszerűsíteni, illetve az esemény nekik is lehetőséget adott arra, hogy kísérletezzenek, újdonságokat próbálhassanak ki. Hangsúlyozta, hogy tehetséges fiatal gyerekekkel van körbevéve az együttesben, akik merészek, bátrak voltak ezúttal is. 

Most nemzeti rockos vonallal próbálkoznak, ennek megfelelően Kárpátia-feldolgozásokat, valamint katonadalokat adtak elő, de az emlékév kapcsán egy megzenésített Petőfi Sándor-verssel, illetve az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc tiszteletére írt olasz nótával, Avanti Ragazzi di Buda című dallal is megjelentek. Hozzátette, hogy ezúttal tesztelték a közönség körében ezt az előadást, amellyel egyébként majd jövő év elején a Csabagyöngye Kulturális Központban debütálnak.

A tapasztalatok alapján nagy sikert aratott a koncert, hiszen vásárlás közben sokan megálltak egy pillanatra, fényképezték és videózták a koncertet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában