Szakmai zsűri döntött

2023.08.30. 15:33

Színvonalas alkotások érkeztek a csabai múzeum természetfotó-pályázatára

Lezárult a Munkácsy Mihály Múzeum „Békés Vármegye Természetfotója – 2023” című pályázatára beérkezett alkotások zsűrizése a napokban. Ahogy arról a kulturális intézmény beszámolt, szakmai zsűri hozott döntést a legjobb alkotásokról, azonban nehéz dolguk volt, hiszen nagyon színvonalas fotókat küldtek be a pályázók.

Gyemendi Réka

A legszínvonalasabb alkotásokat kiállításon mutatják be.

Fotó: Bencsik 'Ádám

A felnőtt kategóriában 51 pályázótól összesen 238 fotó, ifjúsági kategóriában 18 pályázótól 87 fotó érkezett. A zsűri így 69 pályázó 325 fotójából választotta ki azokat az alkotásokat, melyeket egy kiállításon mutatnak be hamarosan. A tárlat megnyitója szeptember 14-én, 17 órakor lesz a Munkácsy Mihály Múzeum Pátkai Ervin Termében, a kiállítást pedig szeptember 15. és október 22. között lehet megtekinteni. A múzeum ismertette, hogy a megnyitó alkalmával a zsűritagok a felmerülő szakmai kérdésekre is mindenkinek szívesen válaszolnak.

A Munkácsy Mihály Múzeum jövőre is szeretné elindítani természetfotó pályázatát, így mindenkit arra biztatnak, hogy ha idén nem került be az alkotásuk a kiállításra, jövőre pályázzanak újra.  

Az eredményeket ITT tudja megtekinteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában