Békéscsaba

2023.08.05. 17:19

Rejtőzködő tehetségeket keresnek: jaminai alkotók munkáit várják egy kiállításra

Közös kiállításon való bemutatkozásra hívja a Békéscsaba Jamina városrészében élő vagy szoros szállal ide kötődő amatőr alkotókat a Jaminai Alkotóház.

Gyemendi Réka

Falra függeszthető képeket is várnak.

Fotó: Shutterstock / illusztráció

A munkákból Rejtőzködő tehetségünk címmel nyílik kiállítás szeptember 29-től október 21-ig a Jaminai Közösségi Ház kiállítóhelyiségében ismertetik a Jaminai Közösségi Ház közösségi oldalán.

A felhívásból kiderül, hogy az installálási lehetőség miatt falra függeszthető képeket, tűzhető textileket, kisebb számban pedig tárolóban elhelyezhető tárgyakat várnak kiállításra kész állapotban. Egyéb installálási igény külön egyeztethető. Hangsúlyozzák, a Jaminai Közösségi Ház bármely szakkörének tagja nem pályázhat olyan munkával, amely a szakkör keretén belül készült. A beérkező anyagokat kurátor válogatja át.  Az anyagok beérkezési határideje szeptember 15-e, az alkotásokat a Jaminai Közösségi Házban (Orosházi út 101.) lehet majd leadni és a részletekről is ott érdeklődhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában