Zene szeretete

2023.07.28. 17:39

Vozárokkal szórakoztak a csabai Öreg-házban

A Vozárok voltak a vendégei a Békéscsabai Hagyományőrző Kulturális Körnek csütörtökön este a békéscsabai Öreg-házban.

Nyemcsok László

Vozár Márton és fia közös zenélése nyújtott élményt a közönségnek

Mácsai Sándor elnök a körasztalnál elmondta, Vozár Márton gasztronómust és fiát, Vozár M. Krisztián zongoraművészt az apa és fia kapcsolat mellett összeköti a zene szeretete. Ebből is ízelítőt adtak csütörtökön este három kulcsszó mentén: alázat, elhivatottság, küldetés.

Vozár Márton elmondta, a kétsopronyi tanyavilágban nőtt fel családi szeretetben. A munka utáni estéken összegyűltek a családok, közösen muzsikáltak, énekeltek. Míg ő maradt a tangóharmonikánál, addig fia, Krisztián már a zongora virtuóza. Az pedig a csütörtöki estén is látszott, hogy a közös hangot nemcsak egymással, hanem a hagyományőrző kör tagjaival is megtalálják.  

Mácsai Sándor elmondta, a körasztal programsorozatában fogadhatták már Csajányi Melindát, Bagdi Lászlót, Knyihár Mihályt, vendégeskedtek a békéscsabai bábszínház tervezőinél, Fajzi Zsuzsannánál és Tamásnál, és terveik szerint hamarosan érkezik hozzájuk a békéscsabai labdarúgás ikonja, Pásztor József.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában