Koncert

2023.07.29. 06:55

Az angliai sikerek után újra hazai pályán, Békéscsabán játszik a Dirty Slippers – videóval

Augusztus 5-én este 7 órakor a Csabagyöngye Kulturális Központ stégjén lépnek fel ingyenes koncertjükkel.

Beol.hu

Jövő héten szombaton este újra itthon hallhatjuk őket.

Fotó: SIvák Zsófi

Mint a Békés vármegyei gyökerű zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár fogalmazott, a Dirty Slippers 2023-as éve álomszerűen kezdődött, hiszen a londoni Abbey Road stúdióban rögzített Honest kid daluk előbb február végén került fel brit és ausztrál rádiók heti toplistáira Birminghamben, Manchesterben és Canberrában, majd a dalhoz készült klipet nemzetközi premiereken minden kontinensen bemutatták. A produkcióról az idén 50 éves, nívós amerikai zenei magazin, a The Aquarian az alábbiakat írta: „nem sok magyar zenekar tudott betörni az amerikai zenei piacra, de úgy érezzük a Dirty Slippers-nek van esélye”.  

Lobó-Szalóky Lázár: az idei évünk álomszerűen kezdődött /Fotó: Mike Banks/

A brit RGM Magazine pedig az Honest kid dalról fogalmazott meg nagyon megtisztelő sorokat: „Ettől a daltól már libabőrös leszel az első hallgatástól”.

A Dirty Slippers az idén júniusban fejezte be első angol nyelvű nagylemezét a már említett Abbey Road-on, olyan producerek vezetésével, mint George Shilling (Oasis, Mike Oldfield), valamint Tim Palmer (Bon Jovi, U2), így augusztus 5-én este a zenekar a rádiókból ismert dalai mellett felcsendülnek majd a legújabb angol és magyar nyelvű szerzemények is, fűszerezve számos izgalmas beszámolóval és sztorival! 

Az augusztusi magyarországi és romániai fesztivál koncertek után pedig szeptemberben tér vissza a zenekar Londonba, ahol egy legendás klubban adnak majd koncertet, több ismert brit zenekarral karöltve.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában