Szeghalom

2023.04.10. 20:02

Élményekkel gazdagon mehetett mindenki haza

A művelődési központ tavalyi tevékenysége és idei munkaterve is szóba került a képviselő-testület nemrég tartott ülésén.

L. B.

Télűző rendezvényt is szerveztek idén

Forrás: Facebook

Macsári József polgármester elmondta, a vaskos anyag tükrözi, hogy milyen munka folyt a művelődési központban, a könyvtárban, a múzeumban, a sporttelepen. Kiemelte, hogy sok rendezvény volt, közöttük több olyan is, amely telt házzal ment, volt, hogy pótelőadást kellett tartani. Heti szinten tizennégy fajta foglalkozást tartanak közel háromszáz résztvevő számára.

Hegyesi Zsuzsanna önkormányzati képviselő úgy fogalmazott: a művelődési központ szakemberei rugalmasak, kedvesek, segítőkészek, minden kérést igyekeznek megoldani, és szerinte nagy igény van kulturális programokra Szeghalmon. Takács Istvánné önkormányzati képviselő szintén dicsérte a munkatársakat.

Prokics-Hajdu Helga igazgató azt mondta: szeretnék, hogy mindenki otthon érezze magát az intézményeikben; és hogy élményekkel térhessenek haza a rendezvényeikről a kicsik és nagyok egyaránt. Az energiaárak miatt megnőtt az intézmény költségvetése, figyelik a pályázati lehetőségeket, a szükséges felújításokra pedig sort kerítenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában