Tájékoztató

2023.02.25. 16:49

Hamarabb nyithat a csabai kultúra

Az eredetileg vártnál, április 1-jéhez képest pár nappal korábban, március 27-én nyithatnak a város jelenleg teljesen vagy részben zárva tartó kulturális intézményei – ismertette nemrég sajtótájékoztatón Szarvas Péter polgármester.

L. B.

Szarvas Péter

Fotó: Bencsik Ádám-archív

Ekkor nyithat ki maradéktalanul a Jókai színház, a Napsugár bábszínház, a Békés Megyei Könyvtár, valamint a jaminai és a Lencsési lakótelepi fiókkönyvtár, a Csabagyöngye Kulturális Központ, a Lencsési Közösségi Ház, a Jaminai Közösségi Ház, a mezőmegyeri Arany János művelődési ház, a Meseház, a Munkácsy Emlékház, illetve a Munkácsy Mihály Múzeum.

Az Árpád fürdőben a tervek szerint április 17-ig marad a téli sátor. Ezt követően a strand április 30-ától – a jelenlegi állás szerint – szeptember 3-ig lenne nyitva mind a sportolók, mind a nagyközönség számára.

A CsabaParkot eddig 7 és 17 óra között lehetett látogatni. Ezt követően március 25-ig 7 és 18 óra, március 26. és április 30. között 7 és 19 óra, május 1-jétől pedig 6 és 20 óra között tart nyitva. Azaz, ahogy egyre tovább lesz világos, úgy egyre hosszabb ideig lehet használni a területet. Ugyanakkor a térvilágítást nem működtetik, mivel továbbra is takarékoskodni szükséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában