A kőszívű

2022.07.10. 14:31

Rendhagyó darabot adtak elő Szarvason - galériával

A Kőszívű – A Baradlay legenda (A nagy olvasópróba) című darabot mutatták be szombaton a Szarvasi Vízi Színházban.

V. E.

Fotó: Cinthia Szojka

Magyarország legnépszerűbb musical énekeseinek előadásában láthatta a közönség a Kőszívű – A Baradlay legenda (A nagy olvasópróba) című darabot szombaton, a Szarvasi Vízi Színházban. A színpadi mű Jókai Mór regénye nyomán készült, benne szerelem, történelem, musical dominál.

A három Baradlay fivér, Ödön, Richárd és Jenő történetében a függetlenségére törekvő magyar nemzet, a családi, a baráti és bajtársi kapcsolatokat mindenekfelett tisztelő magyarok és az igaz szerelem legyőzhetetlensége mutatkozik meg. Jókai Mór regénye, A kőszívű ember fiai a reformkortól a kiegyezésig ível, a Kőszívű – A Baradlay-legenda nagyobb történelmi kitekintésre vállalkozik. 

A Baradlay testvérek lenyűgöző, kalandos és romantikus történetén itthon eddig még sosem látott látványvilág és különlegesen szép dallamok vezette végig nézőket. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente, rendezője Szente Vajk, producere Szabó László. Az előadás során a darab színészei elénekelték és elmondták a teljes darabot, tánckoreográfia és színpadi mozgások nélkül, de látványos kiállításban és teljesen élő hangzás mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában