Első hely

2022.06.03. 16:45

Lefilmezték a példaképüket a csabai diákok

Első helyezést értek el az evangélikus gimnázium tanulói, Kovács Dóra, Fazekas Kitti, Gulyás Sára, Lenkefi Luca és Oláh Kata alkotásukkal a tizedik alkalommal kiírt Ökumenikus Diákfilmszemlén – közölték az intézmény Facebook oldalán.

L. B.

Lenkefi Luca, Fazekas Kitti és Oláh Kata az oklevéllel és a díjakkal

A lányok a Példaképeink – Köztünk élő hősök címmel középiskolásoknak kiírt kategóriában a Határtalan szeretet címet viselő, Bonnyai Sándort és karitatív akcióit bemutató portréfilmmel diadalmaskodtak. A tanulókat Flóra Virág és Kovács Nóra készítette fel. 

A diákfilmszemle döntőjét a minap rendezték meg a fővárosban, ahol neves rendezőkből és elismert filmes szakemberekből álló zsűri filmelemzéseit és filmkészítési tanácsait hallgathatták meg a résztvevők, illetve meg is nézhették a fináléba került tizennégy alkotást – tették hozzá az evangélikus gimnázium közösségi oldalán.

Bonnyai Sándor úgy fogalmazott, hogy nagyon büszke a lányokra, akik egy hónapon keresztül kamerájukkal vele tartottak, hogy megörökítsék azokat a csodákat, amelyeket jártában, keltében, határon innen és túl megél. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában