galéria

2018.02.04. 15:20

Rádió 1: bejelentést tettek a díszbemutatót követően

A Global­ Safe Services Biztosí­tási Alkusz Kft. és a 104.0 Rádió 1 támogatják többek között a Békés Megyei Központi Kórház gyermekosztályait és a garabonciás napokat.

Megismertette­ partnereivel szombaton a Global­ Safe Services Biztosí­tási Alkusz Kft. és a 104.0 Rádió 1 kizárólagos értékesítési jogaival rendelkező cég tulajdonosa, Benkó György vállalkozásai immáron közös társadalmi szerepvállalásait. A Békéscsabai Jókai Színház A Szellemúrnő című darabjának 104.0 Rádió 1 által támogatott díszbemutatóját követő­ ­állófogadáson bejelentették, hogy a két vállalkozás minden évben egy színházi előadás mellett a Békéscsabai Irodalmi Esteket, az elmúlt három évhez hasonlóan a Békéscsaba–Arad Szupermaraton vasárnapi főtéri rendezvényeit, főtámogatóként a garabonciás napokat, valamint az év végén a cégcsoport üzleti eredményéből a Békés Megyei Központi Kórház gyermekosztályait fogja támogatni.

Benkó György a Békés ­Megyei Kézilabda-szövetség PR-marketing és fejlesztésekért felelős alelnökeként a mindennapos testneveléshez kapcsolódó sportági infrastruktúra-fejlesztéseket is koordinálja a megyében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában