Békéscsaba

2024.06.30. 18:24

Palacsintapartyt tartottak a nem színötös bizonyítványért - videóval

Palacsintaparty „nem színötös” bizonyítványért címmel rendezett programot a Körös Motoros Karitatív Egyesület vasárnap délután Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központ stégjén. Palacsintaparty „nem színötös” bizonyítványért kezdeményezéssel a szervezők arra hívták fel a figyelmet, hogy nem csak az érdemjegy határoz meg minket, hanem a bele fektetett tanulás és munka.

Papp Gábor

Palacsintaparty „nem színötös” bizonyítványért keretében több száz palacsintát sütöttek és töltöttek meg

Fotó: Papp Gábor

Seben Gabriella, az egyesület elnöke elmondta, idén már negyedik alkalommal rendezték meg a Palacsintaparty a „nem színötös” bizonyítványért elnevezésű programjukat.

– Most volt nemrég a bizonyítványosztás. Nem minden gyermeknek sikerült kitűnőre. Szeretnénk tudatosítani a gyerekekben, a szülőkben, a családokban, mindenkiben, hogy nem az érdemjegy határoz meg minket, hanem a belefektetett tanulás és munka – fogalmazott Seben Gabriella. – Ezeket a gyerekeket szerettük volna motiválni a vasárnapi programmal és a palacsintával. Az esemény elnevezésében benne van, hogy nem színötös bizonyítványért, de természetesen színötös diákoknak is járt a palacsinta, ahogy a szülőknek és a családoknak. A csapat első körben 250 palacsintát sütött le, de még volt plusz muníció is.

A programot összekötötték egy koncerttel is, 16 óra után fellépett a d'Flemm nevű utcai zenekar. Az együttes 2023-ban alakult, csempészrockot játszanak, és a 30-as évek swingakkordjait elevenítik meg dalaikban. Zenéjük a 30-as évek gipsy-jazz akkordjait ötvözi rockkal, punkkal és reggae-vel, mindezt magyar nyelvű szövegekkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában