Jogos igények

2024.06.18. 09:43

Kukákat kértek, kukákat kaptak a békéscsabaiak

Újabb két kukát, kézi hulladékgyűjtőt helyeztek ki a 6. számú egyéni választókerületben, a helyiek kérésére – ismertette Fülöp Csaba önkormányzati képviselő.

Licska Balázs

Két helyszínre helyeztek ki kukákat a 6. számú egyéni választókerületben

Forrás: Fotó: Fülöp Csaba Facebook-oldala

A Facebook-oldalán arról írt: az Andrássy út 75. számú lépcsőházban több mint száz lakás található, és a társasház előtti járdaszakasz is egyre nagyobb forgalmat bonyolít le, így szerinte jogos volt az itt élők igénye, hogy helyezzenek ki egy további kukát, amelyet az ingatlan előtt tettek ki.

Hozzáfűzte: a volt kötöttárugyár területén nyílt áruház átadása óta jelentősen nőtt az Őr utca gyalogosforgalma is, sokan a 10-12. számú lépcsőházak előtti járdaszakaszon közlekednek, tehát érthető és méltányolható volt a környéken élők kérése, hogy az Őr utca 10. számú ingatlan melletti területen is telepítsenek egy hulladékgyűjtőt.

Fülöp Csaba önkormányzati képviselő közölte, hogy a beruházást, a kukák kihelyezését teljes mértékben a választókerületi kommunális előirányzatból fedezték. Idén immár több kézi hulladékgyűjtőt tettek ki a körzetben. Vannak további jogos igények is, azokat ugyancsak teljesítenék, hiszen fontos, hogy mindent megtegyenek a köztisztaság javítása érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában