Partnerség

2024.06.21. 09:18

Oviba, vissza - amikor a korosztályok találkoznak, jót játszanak

Magyarbánhegyesen, a Mesevár Óvoda és Bölcsőde apró népe hirtelen de nagyot nőtt! Vagy rosszul láttunk? Nem! A helyi iskola alsósai látogattak el a kicsikhez. Bihari-Jakab Mónika, az intézmény vezetője a jó intézményi partnerségről mesélt.

Csete Ilona

Óvodás-iskolás korosztály jól érezte magát együtt

Forrás: Facebook

A Mesevár Óvoda és Bölcsőde udvarán nagy élet volt, megsokszorozódott a létszám néhány órára. Az intézménybe ellátogatott a település általános iskolájának az alsós tagozata. Nagyot hancúroztak együtt kicsik, kisebbek és nagyobbak. Erről beszámolt közösségi oldalán is az óvoda, sok, színes fotóval illusztrálva a találkozót.Bihari-Jakab Mónika, az intézmény vezetője elmondta, jó a kapcsolatuk az iskolával: – A nevelési év során kétszer voltak a Katica csoportos gyermekeink (nagycsoportosaink) az iskolás gyerekeknél. Ősszel egy rajzórán ügyeskedtek, tavasszal pedig egy közös testnevelési órán vettünk részt. Csütörtökön pedig az iskola alsó tagozatos tanulói látogattak el hozzánk egy közös játék erejéig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában