Gazdálkodj okosan!

2024.06.15. 11:14

Gyógynövényfeldolgozásról írta esszéjét Dóra, jutalmazták

Ösztöndíjjal és intézményi pontokkal jutalmazta a Gazdálkodj okosan! esszéíró pályázat legjobbjait az SZTE Mezőgazdasági Kar. A mezőhegyesi középiskola diákja is szép sikert ért el.

Csete Ilona

Az SZTE Mezőgazdasági Kar Sófalvy előadótermében tartották meg a Gazdálkodj okosan! középiskolások számára meghirdetett esszéíró pályázat ünnepélyes eredményhirdetését – számoltak be közösségi oldalukon.

Gyógynövény
Az eredményhirdetésen Agócs Dóra, Fotó: Facebook

Saját családi vállalkozásukat mutatta be a Gazdálkodj okosan! esszéíró pályázat első helyezettje, Koncz Patrik (Makó) Éltető kertem című dolgozatával. 

Második lett Köleséri Zsófia (Szeged) Állati jó gyógyítók - Társállatok, mint az emberi test és lélek gyógyítói - Mire jók a terápiás célból tartott állatok? című dolgozatával. 

Harmadik helyezett Agócs Dóra, a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzős tanulója, aki a gyógynövények gyűjtéséről, feldolgozásáról írta meg esszéjét. Agócs Dóra A gyógynövényekben rejlő hatalom - Hazai termesztett és gyűjtött gyógynövények feldolgozása, forgalmazása, felhasználása című pályázatával vett részt a megmérettetésen. Felkészítő tanára Fekete Nóra volt. 

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában