Választás

2024.06.08. 12:07

Sok gádorosival találkozott Szilágyi Tibor

Az Egymillió találkozások napja a mai. Az önkormányzati választás Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelöltje, dr. Szilágyi Tibor Gádoroson a szombat reggelét most is a piacon kezdte. Majd településvezetői teendői szólították tovább, ballagásra.

Csete Ilona

Dr. Szilágyi Tibor az elmúlt napokban a polgármesteri, napi teendői mellett a telefonos kapcsolattartással a választók minél szélesebb körű elérését is növelte. Elmesélte: sokan jó néven vették a megkeresést, például tájékozódtak a vasárnapi szavazás technikai lebonyolításával kapcsolatban.

egymillió találkozás, választás, Fidesz-KDNP, önkormányzati választás
Dr. Szilágyi Tibor: menjenek el a gádorosiak is szavazni! Fotó: Beol

– Mindenkit arra kértem, menjen el szavazni. A telefonos megkereséseim után többekhez személyesen is eljutok szombaton, kérésükre. Ők mozgó urnát szeretnének igényelni, ebben leszek a segítségükre – tette hozzá.

Dr. Szilágyi Tibor azt is elmondta, polgármesterjelölti szóróanyagát már eljuttatta a gádorosiakhoz, ahogy az EU-s választással kapcsolatosat is. Ebben a családja és a többi jelölttársa volt a segítségére.

A szombat reggele kapcsán úgy fogalmazott: úgy tekint a helyi piacra, mint a szerdai fogadó napjainak a hivatal melletti másik helyszínére. 

Aki nem jön be hivatalos időben a községházára, az a hétvégi bevásárlásokkor mondja el örömét, bánatát. Ez a hely az év minden napján nevezzük úgy: a gádorosiak közéleti fórumának a helyszíne.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában