Békés vármegye

2024.06.02. 15:38

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu
leghallgatotabb, cikkek, videók, podcast
Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Békéscsabán a Munkácsy negyed adott otthont a városi gyermeknapi programoknak vasárnap.

Véget ért egy korszak a Békéscsabai Röplabda SE történetében, hiszen a 2023–24-es idény lezárásakor a klub két ikonikus játékosa, a 31 éves liberó, Molcsányi Rita és a 28 éves egri születésű center, Bodnár Dorottya is befejezte pályafutását.Molcsányi Rita és Bodnár Dorottya is elindult egy új élet felé.

Házasodik a tücsök; Megismerni a kanászt – csak pár dal azok közül, amelyek felcsendültek, illetve amelyekre táncoltak Békéscsaba nagycsoportos óvodásai kedden a Szent István téren, az önkormányzat és a Hétpróbás Néptánciskola közös programjának zárórendezvényén, az Aprók tánca keretében.

A helyiek ötvenéves álma válik valóra; megújul a 4434-es út Medgyesegyháza és Kétegyháza közötti szakasza. Kedden a település határában megtartott sajtótájékoztatón elhangzott; Medgyesegyházán belterületi utcákat is felújítanak.

Az 52. Országos Elsősegélynyújtó-verseny Békés vármegyei döntőjét rendezte meg a vármegyei Vöröskereszt kedden Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban, és négy külső, gyakorlati helyszínen. A gyermekeknél és az ifjúságiaknál 4–4 csapat versengett, a felnőtteknél pedig kettő. Vendégként érkeztek csapatok Zrenjaninból és Aradról is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában