Gyermeknap

2024.05.26. 17:48

58 rendőrbaba érkezett az elmúlt egy évben Békésben

Gyereknap alkalmából a Békés vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán tudatta, hogy az elmúlt egy évben a Békés vármegyei rendőrségen 5️8 alkalommal értesültek arról, hogy rendőreik, rendőrségi dolgozóik családja kis jövevényekkel bővült. A formás babák közül 3️2 kislány és 2️6 kisfiú. Négy kisgyermek apukája és anyukája is a munkatársuk.

Papp Gábor

A tavaly augusztusban világra jött Medox Milen szülei, Balla Balázs rendőr hadnagy, megbízott alosztályvezető és Fialka Roxána rendőr őrmester például a Battonya Határrendészeti Kirendeltségen szolgálnak, ott is ismerkedtek meg. Igazán elegánsak, kedvesek így hárman, nagyon helyes a csokornyakkendős kislegény – írta a Békés vármegyei rendőrség.

Forrás: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

Medox Milenhez hasonlóan szülei első gyermeke az októberben született János is. Keresztnevét édesapja után kapta, Kintner János a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának őrmestere. És itt még nincs vége. Kollégájuk édesapja is János, így az elragadó fotóról három Kintner János néz vissza, és az égiek közül még ketten figyelik ugyanilyen névvel vigyázó szemekkel a családot. Tehát ők már öt generáció óta örökítik tovább ezt a keresztnevet, ami igazán szép hagyomány.

Persze bőven vannak olyan rendőrcsaládok is, ahol már nem az első apróságnak örültek az elmúlt hónapokban. A Szarvasi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja, Nagy Balázs rendőr zászlós és kedvese a négyéves Dávid mellett a most már kilenc hónapos Elizát ölelik féltő gonddal. Az ügyes, okos nagytesó izgatottan várta a kis tündérkét, szeretettel fogadta kishúgát. Máshol éppen fordítva volt, nagylány mellé érkezett kisfiúcska. A Sarkadi Rendőrkapitányság alosztályvezetőjének, Vacsora Dávid rendőr századosnak a fotóját elnézve a közrend mellett van mire vigyáznia, hiszen Hanna egy valódi természetes szépség. A kis Máté pedig olyan formás baba, mintha csak egy magazinból vágták volna ki a képét. A mosolya pedig felér egy ajándékkal.

A főkapitányság gazdasági igazgatóságán két párnak is az első gyermeke született, Norina októberben, Milán márciusban jött világra.

– A sort hosszasan folytathatnánk. Valamennyi kollégánknak ezúton is szívből gratulálunk, nekik, valamint a gyermekeiknek is minden jót, kiváló egészséget, sok boldogságot kívánunk! És persze nemcsak a rendőreinknek, rendőrségi dolgozóinknak címezzük a jókívánságunkat, hanem minden gyermeknek. Igyekszünk minél többet adni, ahol csak lehet, ott lenni. Egy rendőrautóval, motorral, érdekes és tanulságos foglalkozásokkal, programokkal örömet okozni, élményt ajándékozni kicsiknek és nagyoknak – fogalmaztak a Facebook-oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában