Motoros találkozó

2024.05.19. 12:00

Dübörgött a rock, doromboltak a lóerők Szénáson - galériával, videóval

Felpezsdítette a hétvégét az a semmihez nem hasonlítható kipufogóhang, ami a Nagyszénásra két keréken érkezők randevújára minden évben ilyenkor, májusban jellemző. De nem csak a 7. motoros találkozó gépcsodái, hanem a rock is dübörgött a parkfürdő kempingjében felállított színpadon napokon át. És a nagyon várt motoros felvonulás sem maradhatott el.

Csete Ilona

A Puszta Vándorai-Viharsarok csapata már az idei program meghirdetésekor ígérte, adrenalinlöketben nem lesz hiány az idei találkozójukon. Akik eljöttek, azokat nem zavarta a májusi felhővándorlás az égen, rendelésre érkezett a fergeteges jó idő is. A Nagyszénási Parkfürdőt és a kempinget összenyitották, hogy minden érkezőnek legyen helye és a pancsolós élményből se maradjon ki senki.

motoros hétvége
A szénásiak nagyon várták a motorosok felvonulását idén is. A szerző felvétele

Egy meglepetésvendég is járt náluk: a nagyszénásiak legidősebb lakosa, a 102 éves Kovács Pali bácsi. Ezzel ő is beírta magát a motoros hétvégék történetébe. Mert ezek a motoros bulik - immáron hét esztendeje - a baráti összejövetelen túl a közös élmények megéléséről, az összetartozás érzéséről, annak megerősítéséről és új kapcsolatok szövögetéléséről is szólnak kortól, nemtől függetlenül.

 

A szénásiak és a kíváncsi, messzebbről érdeklődők se maradtak ki az idei, 4 naposra hirdetett programokból: a koncertek esti hangulatára nagyon sokan nyitottak voltak, így a doromboló, sokszor dübörgő motorzaj mellett a rock is dübörgött ezen a hétvégén Nagyszénáson.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában