Lencsési Gyermeknapi Előzetes

2024.05.17. 19:13

Ismét megtelt családokkal a Féja Géza tér - videóval

Bár az időjárás nem teljesen fogadta kegyeibe a rendezvényt, ismét megtelt gyermekekkel és családokkal Békéscsabán a Féja Géza tér, ahol pénteken Lencsési Gyermeknapi Előzetes címmel szervezett programot a Lencsési Közösségi Ház az évtizedes hagyományoknak megfelelően.

Licska Balázs

Takács Péter, a Lencsési Közösségi Ház igazgatója elmondta, hogy a Lencsési Gyermeknapi Előzetes tekint vissza az intézmény rendezvényei közül a legnagyobb múltra, az elsőt 1990-ben szervezték meg. Jellemzően a gyermeknapot megelőző szombaton rendezik meg, most azonban pünkösd miatt változtattak ezen a szokáson, ezért tartották meg pénteken.

gyereknap, előzetes, Békéscsaba, Lencsési
Jimmy bohóc vásári komédiával érkezett, az előadásába a közönséget is bevonta. Fotó: Licska Balázs

Most is voltak színpadi programok – amelynek keretében helyi csoportok is felléptek –, kézműves foglalkozások, de szabadtéri játszóház és több ugrálóvár szintén a kicsik rendelkezésére állt, továbbá arcfestésre ugyancsak volt lehetőség. A családsegítő és gyermekjóléti központ munkatársainak köszönhetően félezer palacsintát és ugyanennyi pohár üdítőt osztottak ki a gyermekek között.

Szarvas Péter polgármester azt emelte ki, hogy ugyan nem volt a legjobb idő, sokan látogattak ki a rendezvényre, amelyet mindig változatos, színes programok jellemeznek. Hangsúlyozta, hogy a Lencsési Közösségi Ház eseményei rendre sok érdeklődőt vonzanak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában