Az agráriumról alkothatnak

2024.05.22. 15:42

Gabonáink gyerekszemmel: még várják Békésben a rajzokat

Folyamatosan érkeznek be a gyermekek rajzai a Gabonáink gyerekszemmel rajzpályázatra, ugyanakkor a határidőre (május 27., hétfő 16 óra) is felhívta a figyelmet Kozsuch Kornél, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magosz Békés vármegyei elnöke szerdai tájékoztatóján.

Nyemcsok László

Ebben az évben ismét rajzpályázatot hirdetett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés Vármegyei Igazgatósága. A pályázat célja, hogy a diákok rajzaikban megjelenítsék a mezőgazdaságról alkotott elképzeléseiket. Azt, hogy mi jut eszükbe elsősorban az agrárium, a gabonatermesztés kapcsán.

A tavalyi díjátadón is boldogan vették át rajzaikért a gyermekek az elismeréseket
Forrás: BMH

A rajzpályázatot Gabonáink gyerekszemmel címmel hirdette meg a Békés vármegyei agrárkamara, Békés vármegyei diákok számára. A pályázat jelmondata: „A mezőgazdaság az ember legegészségesebb, leghasznosabb és legnemesebb hivatása.” (George Washington).

A pályázat fővédnöke Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magosz országos elnöke, védnöke Kozsuch Kornél, a NAK Békés vármegyei elnöke, a Békés Vármegyei Gazdakörök Szövetségének elnöke.

– Óvodások, általános és középiskolások rajzait egyaránt várjuk továbbra is Békés vármegye egész területéről – hangsúlyozta Kozsuch Kornél, a NAK Békés vármegyei elnöke. – A benyújtott pályamunka mindegyik korcsoportban A4-es formátum lehet. Egy pályázó egy pályamunkát nyújthat be. A rajzokat postai úton a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békéscsabai Igazgatósága címére: 5600 Békéscsaba, Csaba u. 3. kell eljuttatni. A művek beérkezési határideje: 2024. május 27., hétfő 16 óra. A legjobb rajzokat díjazzuk, valamint igazgatóságunkon kiállítjuk.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában