Járóbeteg Irányító Rendszer

2024.05.15. 15:33

Bővül az időpontfoglalás, e-mailben várják a cégek időpontkéréseit

A Járóbeteg Irányító Rendszer (JIR) márciusi bevezetése óta sok visszajelzés érkezett az orosházi kórházba az időpontfoglalásról és a rendszer működéséről. Ezeket a jelzéseket és a saját tapasztalatokat összegezték.

Csete Ilona

Sok új információt tett közzé a kórház. Fotó: Facebook

Összegezték és ennek alapján a minél gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében bővítik a hívások idősávját, erősítik az emailes időpontfoglalást a magánszemélyeknek és a cégeknek, valamint új funkcióként a leggyakrabban felmerült kérdésekre is válaszolnak weboldalunkon – írták a kórház közösségi oldalán.

2024. május 15: szerdától 30 perccel kibővítik a időpontfoglalásra lehetőséget adó hívások idősávját az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben. E-mailes időpontkérés - munkáltatóknak is javasolt

– Tapasztalatunk szerint a munkaalkalmassági vizsgálatokhoz szükséges tüdőszűrésnél a nagyobb foglalkoztatók egyszerre több munkavállalónak is kérnek vizsgálati időpontot. Ez a folyamat telefonon hosszú időt vesz igénybe, ami a mi vonalainkat terheli, és a cégeknél is jelentős időt vesz el a munkaidőből. Ezért kérjük a cégeket, hogy a csoportos tüdőszűrési időpont kéréshez az orosházi kórház emailes időpontfoglaló rendszerét használják! Az [email protected] e-mail címre várjuk a vizsgálatra érkező munkavállalók adatait az ide kattintva letölthető táblázatba felvezetve. A válasz emailben a kórház által kitöltött résszel együtt küldjük vissza, rajta a rögzített időpontokkal.

Néhány hete a magánszemélyek is használhatják időpontkérésre az [email protected] e-mail címet, így nem kell várni a telefonhívás kapcsolására, hisz az email megírása és elküldése nem kötött időhöz.  Arról, hogy az emailes foglaláshoz milyen adatokat kell megadni, mikor olvassuk a leveleket és milyen határidővel válaszolunk, ide kattintva olvashatnak részletesen.

A Járóbeteg Irányítási Rendszer (JIR) működéséről, a telefonos és e-mailes időpontfoglalásról, a sorszámhúzás és a Betegfelvételi Irodában történő ügyintézés menetéről, valamint a rendelőbe történő behívásról készítettünk egy Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) oldalt, amit ide kattintva talál kórházunk weboldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában