Választás

2024.04.21. 08:12

Pár óra alatt összegyűjtötték az aláírásokat Orosházán

Dávid Zoltán, a Fidesz-KDNP orosházi polgármesterjelöltje, jelenlegi városvezető, alig pár órával az ajánlóívek átvétele után összegyűjtötte szombaton az induláshoz szükséges ajánlásokat.

Beol.hu

Orosházán Dávid Zoltán, a Fidesz-KDNP pártcsalád polgármesterjelöltje, jelenlegi városvezető alig pár órával az ajánlóívek átvételét követően összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat. Továbbá valamennyi Fidesz-KDNP választókerületi képviselőjelölt szintén összegyűjtötte és leadta az ajánlásait a helyi választási irodában – számolt be az OrosCafé.

választások, aláírások, Fidesz-KDNP, kampány
A kampányrajt után pár óra alatt összegyűltek az aláírások. Fotó: Dávid Zoltán Facebook oldala


Orosházán az önkormányzati képviselők megválasztása vegyes választási rendszerben történik. A képviselő-testület megválasztandó tagjainak száma 14 fő, melyből egyéni választókerületben 10, kompenzációs listáról 4 mandátum szerezhető meg. Egyéni választókerületi képviselőjelölt az lesz, akit az adott választópolgárok legalább 1%-a jelöltnek ajánlott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában