Diáksport

2024.04.11. 11:48

Az Eleki Diáksport Egyesülethez látogatott el Szelezsán György

Szelezsán György célja, hogy évente minden eleki sportegyesületet, csapatot, klubot, iskolát, óvodát, bölcsődét és táncegyesületet személyesen látogasson meg.

Vásári Erzsébet

Tegnap délután az Eleki Diáksport Egyesület edzésére látogattam el – adta hírül csütörtökön Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Hozzátette: hagyomány már nála az, hogy évente minden eleki sportegyesületet, csapatot, klubot, iskolát, óvodát, bölcsődét és táncegyüttest meglátogat és eltölt a körükben néhány órát. Célja ugyanis, hogy belelásson a mindennapi működésükbe vagy éppen átbeszéljék a sikereket és a problémákat.

diáksport, egyesület, polgármester, látogatás, Elek
Szelezsán György melegítőket ajándékozott a DSE tornászainak. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

Szelezsán Györgytől megtudtuk, hogy tavaly nem jutott el néhány szervezethez, ezért ezt igyekszik az év első felében pótolni, hogy ősszel újra mindenkit meglátogasson.

Természetesen a DSE tornászaihoz sem érkezett szerdán üres kézzel, a tiszteletdíjából 1-1 egyen melegítővel ajándékozta meg őket. Végül hangsúlyozta: rendkívül precíz, már-már profi munka folyik ebben az egyesületben. Tornászaik rövid idő alatt sokat fejlődtek és szép eredményeket értek el, hála Szelényi Zsanett edző lelkiismeretes és fáradhatatlan munkájának és a gyermekek példamutató kitartásának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában