Választás

2024.03.04. 14:55

Sarkadi Zoltán Zsolt a Fidesz-KDNP jelöltje Körösnagyharsányban

Sarkadi Zoltán Zsolt indul a Fidesz-KDNP színeiben polgármesterjelöltként Körösnagyharsányban, míg önkormányzati képviselőjelöltként Borsós István és Nagy Márton Martin méretteti meg magát.

Licska Balázs

Sarkadi Zoltán Zsolt elmondta, hogy fiatalos, lendületes csapattal vág neki a kampánynak, illetve vágna neki a következő ötéves önkormányzati ciklusnak is. 

sarkadi zoltán zsolt, fidesz, polgármesterjelölt
Borsós István, Sarkadi Zoltán Zsolt és Nagy Márton Martin. Fotó: Körösnagyharsány Fidesz Csoport Facebook-oldal 

A tervei között szerepel a település közösségének újjászervezése, közösségi tér létrehozása. A turizmusfejlesztésre, azon belül a falusi turizmusra is hangsúlyt fektetne. Ennek érdekében kulturális programok sokaságát rendezné meg, felelevenítené a korábbiakat, illetve újabbakban is gondolkodik. A település úthálózatát, bel- és külterületét egyaránt rendbe tenné. Emellett mindent elkövetne azért, hogy megnyissák állandó jelleggel a határátkelőt Körösszeg és Nagyvárad felé, amely jelenleg csak szombatonként működik.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában