Szolgáltatás

2024.03.21. 11:07

PostaPont nyílik a gyomaendrődi Szent Antal Népházban

Február végén a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója aláírta a Magyar Posta Zrt.-vel az endrődi városrészen nyitó PostaPont üzemeltetéséről szóló szolgáltatói szerződést.

Dinya Magdolna

Április 17-től lesz elérhető a postai szolgáltatás Illusztráció: MW-archív

Ennek értelmében az önkormányzat 100 százalékos tulajdonában levő gazdasági társaság fogja a Szent Antal Népházban működtetni a postai szolgáltatást – adta hírül Toldi Balázs polgármester közösségi oldalán.

Két munkapulttal fog üzemelni a partneri pont. Minden olyan szolgáltatás megtalálható lesz, amely korábban az endrődi 2. számú postán volt. Sokáig keresték a legoptimálisabb és leggazdaságosabb megoldást a postai partneri pont működtetésére. Tárgyaltak több vállalkozóval is a lehetőségekről. Sajnos ezek a tárgyalások nem vezettek eredményre. Ezért döntött a testület tavaly év végén arról, hogy saját maguk fogják megoldani a problémát. Bízik benne, hogy nagyon sokan igénybe fogják venni a partneri pont által nyújtott szolgáltatásokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában