Nőnap

2024.03.01. 19:36

Szécsi Pál dalaival és virággal köszöntötték az orosházi hölgyeket – videóval

Az Orosházi Nyugdíjas Pedagógusok Egyesületének a pénteki összejövetelére Dávid Zoltán polgármester is ellátogatott. A beszámoló, az érdemi munka előtt a közelgő nőnap alkalmából köszöntötte a hölgyeket a városvezető.

Csete Ilona

Meglepetés ajándékműsorral készült a polgármester. Nagy Róbert színész érkezett az orosháziakhoz, aki Szécsi Pál dalokat énekelt, amelyekkel megnyitotta a női szíveket.

Dávid Zoltán, nőnap, hölgyek
Makuláné Gulicska Valéria, az egyesület vezetője és Dávid Zoltán. Fotó: Csete Ilona

– Csodálatos dalokkal varázsolta el önöket a művész, ezután megszólalni nem könnyű. A dalba foglalt legszebb gondolatok után önkormányzatunk nevében köszöntöm a hölgyeket. A város vezetése elismeri a nyugdíjas pedagógusok máig tevékeny közösségének a munkáját. Ahogy aktív éveikben, úgy most is segítik családi életük mellett a civil szférát is. Példás sokoldalúság jellemzi a hölgyeket. Tiszteletem jeléül e szép műsor mellé egy szál virággal is szeretnék kedveskedni – mondta a városvezető.

Nagy Róbert színész Szécsi Pál dalokat énekelt. Fotó: Csete Ilona

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában