Gyula Pejrét Vadásztársaság

2024.03.18. 10:54

Nagy területet tisztítottak meg a szeméttől a vadászok

Szemétszedést tartottak szombaton Gyula Pejrét Vadásztársaság szervezésében Gyula külterületén, a vadásztársaság területén.

Papp Gábor

A Gyula Pejrét Vadásztársaság szervezésében szemétszedést tartottak szombaton a vadásztársaság területén, mely Gyula városától nyugatra az Eleki úttól a Fehér-Körösig tart. A kezdeményezés célja, hogy Gyula külterületét megtisztítsák a lerakott, szétszórt hulladéktól. A hulladék begyűjtését a vadásztársaság tagjai, családtagjai, barátai végezték. A szemétszedést a gyulai polgármesteri hivatal, a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft., a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság is támogatta.

szemétszedés
Rengeteg hulladéktól tisztították meg a környezetet. Fotó: Gyula Pejrét Vadásztársaság

Mint a szervezőktől megtudtuk, a reggel 8 órától egészen délig tartó eseményen elsősorban műanyag hulladékot gyűjtöttek össze a résztvevők, különösen PET-palackok, sörös üvegek, valamint építkezési hulladék csúfította a környezetet, illetve vélhetően egy lakásfelújítás során mindenfajta holmi, még csekkek is kikerültek a területre, amit összeszedtek az akció résztvevői.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában